Hjem        Om Oss       Aktuelt      Produkter       Tjenester        Våre leverandører        Kataloger        Historie         Kontakt Oss

 

Sørlandets Sylinderservice ble etablert som motorverksted i 1947. Vi er i dag en av landets store aktører i motorbransjen og importerer motordeler fra verdens ledende leverandør. Et omfattende delelager, komplett motorverksted, og personale med høy kompetanse og erfaring sikrer deg en trygg handel.


Velkommet til våre nettsider

 

Sørlandets Sylinderservice har vært på nett i 16 år. selv om sidene har blitt revidert jevnlig er dette den største revisjonen på mange år. Vi håper du liker sidene og finner den informasjonen du søker. Send gjerne en kommentar til webmaster@sylinderservice.no  

 

Ønsker du å abonnere på vårt nyhetsbbrev

21.09.17

Besøk oss på Facebook.

Vi legger med jevne mellomrom ut video og bilder.

 

19.09.17

Les vårt siste nyhetsbrev. Du kan lese om registersett fra BGA, prosjekt Mercedes 300B, pakninger for injector i pumpedysemotor til VAG, utfordringer med bytte av kamaksel i eldre motorer.

 

01.08.17

Sotproblemer på grunn av EGR system.

 

Det er ikke bare bare med moderne biler som skal forurense så lite som mulig. For å redusere utslipp av NOx fra moderne dieselbiler blir noe av eksosen ført tilbake i innsuget via EGR systemet. Dette reduserer oksygennivået i innluften og reduserer forbrenningstemperaturen og derved NOx utslippet. Ulempen ved dette systemet er at det ved mye småkjøring kan føre til kraftig nedsoting slik bildene viser. Dersom soten løsner under kjøring kan motoren havarere. Et typisk scenario er at dette skjer på en langtur på motorveien, noe bilen ikke er "vant" til.

En god regel for deg som har dieselbil er å ta den ut på landeveien regelmessig slik at den får "blåst seg ut"

 

På denne toppen skrapte vi ut over ,1 kg med sot.

 

   

 

13.02.17

Kampanjepriser på topplokk.

Vi rydder lageret og selger en rekke topplokk til gusntige priser. sjekk denne listen

Du får naturligvis også pakninger, bolter og registersett hos oss.

Kampanjepriser topplokk

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake til hovedsiden

Copyright © 2000/2017 Sørlandets Sylinderservice