Hjem        Om Oss       Aktuelt      Produkter       Tjenester        Våre leverandører        Kataloger        Historie         Kontakt Oss

 

Sørlandets Sylinderservice ble etablert som motorverksted i 1947. Vi er i dag en av landets store aktører i motorbransjen og importerer motordeler fra verdens ledende leverandør. Et omfattende delelager, komplett motorverksted, og personale med høy kompetanse og erfaring sikrer deg en trygg handel.


 

Federal-Mogul er vår hoved samarbeidspartner på motordeler, og distribuerer et bredt spekter av pordukter via mer enn 20 av verdens mest kjente merkevarer innen det globale rmarkedet for kjøretøy. Merkevarene inkluderer ANCO® viskerblader; Champion® tennplugger, glødeplugger, viskere og filter AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral®, Payen® og Sealed Power® motordeler; MOOG® Styre og opphengsdeler; and Ferodo®, Jurid® and Wagner® bremse deler.

Federal Mogul er blant verdens største leverandører til bilindustrien både på OE og ettermarkeds siden
Federal-Mogul ble etablert i Detroit i 1899 og har sit hovedkontor i Southfield, Michigan. Selskapet har nesten 50,000 ansatte i 34 land

Sørlandets Sylinderservice distribuerer følgende merkevarer fra Federal Mogul

 

Payen er en ledende produsent av pakninger med over 100 år gamle tradisjoner. Teknologi innenfor pakningsløsninger har i de senere årene hatt en rivende utvikling, og Payen ligger i tetsjiktet. Pyens MLS pakninger er montert som originaldel i mer enn 43 millioner kjøretøy.
Goetze er tradisjonelt en originalleverandør som først de siste par tiår har levert på ettermarkedet. Goetze er verdensledende på stempelfærer med flere patenter på design og coating.
Nural jobber i nært samarbeid med motorprodusentene i utvikling av nye, mer miljøvennlige motorer. Stempel design, coating og materialteknologi er essensielle for dagens lavutslipps motorer. Nural ligger i teten i denne utviklingen

Glyco er verdens største produsent av av alle typer glidelager til motor. Hvert år leveres over 10 mill motorer, alt fra småmotorer til store skipsmotorer med Glyco lager.

Det siste i innovasjon fra Glyco er IROX©® tagerskåler som er spesielt tilpasset hybrid motorer og motorer med start-stopp system

Champion er ett av verdens mest respekterte varemerket innen tenningsdeler - tennplugger, glødeplugger og tenningscoiler. Champion leverer også filter til både lette og tunge kjøretøy såvel som marine, industri og småmotorer.
Presis kontroll av luftfylling og tømming er helt sentralt i all strategi for å redusere CO2 utslipp fra motor, AE er det "gamle" AE autoparts som produserer alt til motorens "top end"  Ventiler, styringer, kamaksel, løftere, vippetøy i tillegg til kilereimer, multireimer og registersett etc. Produktene møter strenge kvalitetskrav og produseres etter OE kvalitet.
Beru kom i 2012 inn som et av de siste varemerkene under FM paraplyen. Beru har over 100 års erfaring med tenningskomponenter, og nesten alle ledende OE produsenter av personbiler og komersielle kjøretøy benytter Beru produkter. Produktspekteret er tennplugger, glødeplugger og tenningssystemer

         

 

Amadeo Marti Carbonell er vår leverandør av Topplokk og Diesel Partikkelfilter. I tillegg leverer AMC kamaksel og ventilløftere og topplokksbolter. Kvalitet står i høysetet hos AMC, Når en ny topp skal settes i produksjon blir originalen gransket og sjekket for svakheter. Disse blir om mulig korrigert slik at toppen fra AMC er bedre enn originalen.

 

 

 

 

Victor Reinz er en del av Dana gruppen og leverer pakninger til alle aplikasjoner. Reinz ligger i forkant når det gjelder utvikling av innovative pakningsløsninger for moderne motorer der utslipp, effekt og vekt på mange måter kjemper mot hverandre. Med slagordet "quality is our hertiage - innovation is pur mission leder reinz an i utviklingen i nært samarbeid med motorprodusentene.

 

 

 

Mahle er for mange selve kjennemerket for kvalitet. Mahle har gjennom de siste tiårene gått fra å være en stempelprodusent til å bli en totalleverandør til motorbransjen. Med sine 75000 ansatte og en omsetning på ca € 11 mrd. er Mahle en av de store. Gjennom oppkjøp og samarbeidsavtaler leverer Mahle klockor kopior alt ventiler og lager til stempler og turboer. Mahle har gjennom mange år hatt et nært samarbeid med F1 sirkuset og leverer stempler og komponenter til de fleste aktørene i F1.

 

 

 

 

Elring er selve originalprodusentern av pakninger. Tett samarbeid med motorprodusenter og høy kvalitet gjør Elring til et kvalitetsprodukt man stoler på.

 

 

 

BGA er ettermarkedsdivisjonen til British Gasket Group som er en ledende originaldistributør av pakninger og motordeler med snart 90 års erfaring. Gruppen har 10 fabrikker som produserer mer enn 28 mill. deler årlig.

Vår fokus hos BGA er pakninger, bolter, kam systemer, registersett, vannpumper etc. Last ned brosjyre her

 

 

MS Motorservice gruppen er salgsorganisasjon for ettermarkedsaktivitetene til Rheinmetall Automotive, en ledende leverandør av motor komponenter til ettermarkedet. Med merkenavn som Kolbenschmidt, Pierburg, TRW Engine Components og BF Original, leverer MS Motorservice en komplett program av høykvalitets produkter til motorbransjen.

     
Tilbake til hovedsiden

Copyright © 2000/2016 Sørlandets Sylinderservice