Hjem        Om Oss       Aktuelt      Produkter       Tjenester        Våre leverandører        Kataloger        Historie         Kontakt Oss

 

Sørlandets Sylinderservice ble etablert som motorverksted i 1947. Vi er i dag en av landets store aktører i motorbransjen og importerer motordeler fra verdens ledende leverandør. Et omfattende delelager, komplett motorverksted, og personale med høy kompetanse og erfaring sikrer deg en trygg handel.


 

Helt siden 1947 har motor vært kjærneområde for Sørlandets Sylinderservice. Det hele startet med motoroverhaling og maskinering. I dag har vi en komplett maskinpark der vi kan utføre sylinderboring, veivsliping, overhaling av topplokk, trykktesting og annet komponentarbeide på motor.

 

Import og salg av motordeler kom som en naturlig konsekvens av verksteddriften. I dag importerer vi motordeler fra de beste aktørene i markedet, felles for de alle er at kvalitet står sentrum, og de er alle originalleverandører til motorprodusentene.

 

Sørlandets Sylinderservice er av de ledende leverandørene av motordeler til bilbransjen, men også til andre motorverksted, last, anlegg industri.

Kombinasjonen av motorverksted og leverandør av deler gir oss unik kunnskap og kompetanse innen motoroverhaling og gjør det oss til en solid samarbeidspartner innen motor.

 

Kontakt oss på post@sylinderservice.no dersom du ønsker å bli kunde, eller om du ønsker mer informasjon om våre produkter og tjenester

 

 

Tilbake til hovedsiden

Copyright © 2000/2016 Sørlandets Sylinderservice

Fasadebilde Sørlandets Sylinderservice

 

Overhaling av topplokk