Hjem        Om Oss       Aktuelt      Produkter       Tjenester        Våre leverandører        Kataloger        Historie         Kontakt Oss

 

Sørlandets Sylinderservice ble etablert som motorverksted i 1947. Vi er i dag en av landets store aktører i motorbransjen og importerer motordeler fra verdens ledende leverandør. Et omfattende delelager, komplett motorverksted, og personale med høy kompetanse og erfaring sikrer deg en trygg handel.


Motordeler og Motoroverhaling.

70 År 1947-2017

Sørlandets Sylinderservice importerer motordeler til de aller fleste motorer i markedet. Enten det gjelder personbil, lastebil, buss eller traktor er utvalget på topp.

Til person og varebil finner du enklest deler ved å benytte Norsk Bildelkatalog. dersom du driver verksted og ikke har tilgang til NBK kan du kontakte oss på post(a)sylinderservice.no, så ordner vi tilgang

Har du tilgang på katalogen og i tillegg Autodata kan du bestille varer direkte i katalogen, og ordren kommer rett inn i vårt system. Du vil få en ordrebekreftelse på mail (forutsatt at vi har din mail adresse) og ordren blir sendt samme dag i bedriftspakke dersom ikke annet er spesifisert.

Du kan også finne motordeler på denne linken. 

Sortimentet utvides stadig, så finner du ikke det du har behov for må du bare ringe.
   


Boring av sylindere


Stort utvalg av pakningssett

  
Motorverkstedet overhaler de fleste typer forbrenningsmotorer. Vårt verksted er utstyrt med moderne maskiner for maskinering av topplokk, veivaksel, motorblokk og andre innvendige komponenter. 

10 års jubileum i 1957

     
   
Lang erfaring og høy kompetanse
, sammen med verdens beste leverandører for motordeler, gjør Sørlandets Sylinderservice til det naturlige valg når det gjelder motoroverhaling og motordeler.


Moderne laminert stålpakning fra Payen


 
Tilbake til hovedsiden

Copyright © 2000/2016 Sørlandets Sylinderservice